Perceel met prachtig uitzicht in Estepona

Estepona - Malag

  • 2537 m2
  • 1

EUR 795 000,00

AMA35224

1885
1886
1887

Perceel met prachtig uitzicht in Estepona

Percelen te koop op een toplocatie aan de New Golden Mile, Marbella, op slechts 2 km van het strand, 7 km van San Pedro en op een paar minuten rijden van de jachthaven van Puerto Banús. Diverse winkels en eersteklas golfbanen liggen vlakbij. Het project omvat in totaal 27 percelen tussen 2.085 en 4.281 m² en op elk perceel kan één villa gebouwd worden. Verschillende luxe villa's zijn al in aanbouw of zijn al voltooid.

De percelen zijn volledig uitgerust met elektriciteit, water, riolering enz. Ze kunnen worden benaderd vanaf een nieuwe asfaltweg. Een aantrekkelijke groene zone van 10.000 m2 ligt op de lagere delen en in het zuiden.

De prijzen per m² liggen tussen 120 euro en 252 euro.
Garages, ruimtes voor apparatuur en kelders zijn niet inbegrepen in de berekening van het bebouwbare oppervlak. Terrassen tellen meestal niet of met 50% voor de berekening van het gebruik.

De woonwijken 5 km ten zuidwesten van Guadalmina worden de New Golden Mile genoemd, gebaseerd op de Golden Mile in Marbella. De Andalusische sfeer, uitstekende infrastructuur, talrijke golfbanen, brede stranden, alle winkels van het dagelijks leven, internationale restaurants en scholen, evenals goede hotels, maken dit gebied aantrekkelijk. Tegelijkertijd is het goed verbonden met Marbella en de luxueuze haven van Puerto Banús. De luchthaven van Malaga kan in ongeveer 45 minuten worden bereikt.

Algemene informatie

  • :2537m2
  • :1

Kenmerken

  • Features:
    • Staat: nieuw

Locatie

Naar boven

Zoek Wizard

Beste bezoeker

Zoek uw droomwoning!

Start